Ikea handlande och ständig sickness

Ja idag har det varit mycket fläng runt om kring. Först med Anna Sjöö! Gick runt lite på IKEA hon handlade jag handlade. Köpte en tavla och en massa smått krimskrams till ny rusten. Sen träffade jag mamma och vi gick runt samt köpte en massa saker här och där. Mamma köpte äntligen siffrorna till min jätte kl som jag ska ta nya bilder på nu. Sen så köpte hon mig en bedårande liten chilifruktsplanta. Ja den var så söt och skulle passa så bra i mitt kök och mycket riktigt så gjorde den ju det. Och min sickness är inte rolig jätte ont i magen inte roligt alls. :( Men nu ska jag fixa färdigt det sista så hörs vi vidare.


Ciao!

ÄNTLIGEN KLART!!

Yes idag sattes hyllorna upp det sista som skulle göras i rusten jag är så nöjd så nöjd. Men det har varit många gropar i vägen för att lyckas. Hyllor har ramlat nere och haft sönder mina vackra glas som jag ställt upp och tavlor har ramlat ner och ja ett tag så kändes det inte som att jag skulle bli klar med den här förbannade rusten. Här kommer lite bilder!

Ja nu blev den där bilden på sidan men inte det som är viktigt. Se färgen! Detta är en före bild! (Vardagsrummet)


Köket efter att jag dragit ner onödig tapet. Men jag lovar vill man avreagera lite ilska, dra tapet :D


Vardagsrummet efter. Här ska det även upp stora STORA siffror upp så småningom.


Vår kollage vägg som jag är väldigt nöjd över.


Min tapet vägg som jag också är väldtigt väldigt nöjd över


Tapet väggen igen, mycket vacker :D


Köket blev också väldigt bra, nerdersta hyllan föll i knät på mig när jag skulle fylla den med grejer. Och det va personen som satt upp dens fel. Så det tänker jag inte ta på mig. Han tog för små skruvar så allt gled ur och allt sa klirr klirr. Och krokodiltårarna kom för det hade redan varit allt för många saker som gått till spillo :(

Så där då nu äntligen har jag fått upp bilderna som jag lägngtat efter att få lägga fram.

Kram och god natt

Ensamt kl 05.39

Jobbigt när man vaknar och man kommer på att juste jonas är borta över natten. Man är inte så kaxig i en 160 säng alldeles ensam om natten. Man ligger och lyssnar på alla små ljud samt mina katter som håller på med ett flitigt rivnings arbete utanför sovrummet. Sånt kan göra mig lite små tokig. Så jag har varit upp ett X antal gånger nu för att gömma undan jobbiga föremål. Jag hatar verkligen att vakna på det här viset :(. Varje gång man vänder ryggen mot något håll så finns det ingen underbar pojkvän som vaktar ens rygg för mörkrets hemligheter ;) hehe. Men nu ska jag göra mig ett nytt försök till att sova. God morgon!

Monster i Panama sant eller falskt?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab



Äckligt, undra om man vågar säga att det är sant? Jag menar vad ska det annars vara?
Det är ju något som ingen sett förut. MÄRKLIGT!

Bio/jobba

God kväll! Har precis varit på bio flickan som lekte med elden såg vi. Jag och jonas har ju lyssnat på böckerna så det känns som ett måste att se filmerna :). Filmen var riktigt bra vet inte hur jag ska jämföra med första filmen men de är riktigt se värda :-). Men iaf nu sitter jag på bussen på väg ut till norrsundet. Ska jobba på fyren i kväll istället för stackars carro som ligger hemma och är väldigt sjuk. Skänker en god tanke till dig så att du frisknar till snart. :) ska bli roligt att få jobba ikväll iaf. Men vi hörs väl sen :) kram alla!

P3 radio

Hemskt pinsamt men samtidigt lite roligt. Jag va nämligen med på radio idag. Handlade om nätdejting och jag träffade ju faktiskt min jonas på internet. Så han tyckte att jag skulle ringa in. Jag var verkligen jätte nervös och missade en fråga pga att en långtradare precis körde förbi mig. Flopp! Men de var verkligen roligt att testa. Som Elin sa att det känns mest som att det är "overkliga" människor som ringer in. Alltså personer som känner dom som sitter och pratar i radio. Men jaja! Är det någon som är nyfiken på att höra när jag gör bort mig i radio kan ju gå in och lyssna. Hände ca 10.50-11.00. Kram på er!

Tvättdag!

Tänkte jag skulle vägra tvätta tills jag fick min tvättmaskin har nämligen beställt en från gavlegårdarna. Hur praktiskt som helst. Slippa bubba å bära på sina smutsiga kläder genom hela huset. Men så kom jag på att jag kan inte tvätt vägra med tanke på att högen växer och jag har inte plats för all tvätt i lägenheten om jag ska tvätta hemma. Så då kör jag en sista gång på gemensamma tvättstugan blä.

Men iaf just nu så vill jag ju bara sätta in bilder på rusten hur allt blev. Men vi blir aldrig klara så frustrerande. Skit väggar i det här huset. Betongen är så hård så vi kommer inte igenom den. Så det sista som ska upp är hyllorna.

vilket intressant inlägg men bättre det än ingenting alls ;)

Kram på er

...

Så dålig på att uppdatera. Men just nu så går väl den mesta ork till att göra om i lägenheten. Jag och mamma satte upp den finaste tapet mitt öga någonsin skådat igår. Ni ska få se före och efter bilder så fort jag är klar med detta.

Tänk att man velat en sak så länge som man vill skrika ut till alla men gör man det så blir det sånt snack att man bara kan ta upp det när det väl händer. Men nu är det bestämt iaf får se när det händer. :)

Sen har jag för all förvåning från min sida börjat lyssna på green day's nya låt 21 guns väldigt bra tycker jag.
Och Jonas har börjat ett nytt jobb som det går väldigt br
a på, kanske blir en blivande hemma fru för evigt eftersom det tydligt är omöjligt för okunniga outbildade iv varningar att få jobb förutom min kära Mike som lyckats väldigt bra :).. Men åter till Jonas jobb han tjänar bra i grundlön * provison för det han säljer och dessutom så har han fått en mycket vacker bli som ögat gillar att vila sig på. En Honda civic -09 sportmodell. Ja jag som är lite bil intresserad är då väldigt lycklig. hoppar glatt upp och ner klappandes med händerna :D


Ciao!





RSS 2.0