Dåliga "föräldrar"

Jo jag och Jonas har ju skaffat på oss två katter. Super mysigt verkligen. Den första är en han katt som heter Milan sen minsta hon är 11 veckor och heter Valencia yeah två hela fotbollslag men vaddå jonas gillar fotboll och namnen passade. Men iaf i måndags så enligt Jonas tog vi bort Milans "manlighet" taskigt nä de tycker ja inte mer nödvändigt. På tisdagen hände första att vi hade glömt stänga locket på toaletten och kom vår söta lilla Valencia som skulle sitta på locket som inte fanns. plums rakt ner och jordens panik iväg. Senare när vi skulle lägga oss så hade hon försvunnit och vi fann henne inte vi letade verkligen i varenda vrå men borta. Tills vi gav upp och jonas öppnade byrån där ligger hon men hon sov så lugnt ingen skada skedd som tur är.

Jonas jobbar iaf nu så jag har min egen lilla stund har fixat hela första S av Las Vegas som jag kollar in tänkte köra igenom hela. Men de blev en paus nu för SATC och sen börjar Top Model S 11 kan inte bli bättre. :)

Ciao

God morgon

Klev upp för en stund sen. Tänkte jag skulle börja plocka upp lite men har ingen större lust med tanke på hur de ser ut med fläktarna. Känns som hela lägenheten rasat samman pga vatten skadan. Men men jag får iaf nytt golv så jag ska inte gnälla.

Idag iaf så kommer Jessica hit long time no see kan jag säga. Så vi ska ha en hel dag tillsammans faktiskt. Jag hoppas hon vill följa med mig och klippa min hund tequila de är väldigt dags för de. Man ser nästan inte att det är en hund så hemskt är de. Men vi ska köra en hel dag iaf bara umgås och snacka igen en massa tid vi missat tillsammans :D

Citronpajen jag gjorde igår blev iaf ett stort fiasko, bättre lycka nästa gång säger jag.

Hörs sen puss

Ja jag ska väl också börja

Jepp precis som alla andra som har blogg. Sitter och lus läser några av mina vänners bloggar så jag tänkte att jag också skulle börja. Kanske aldrig kommer skriva om något super intressant. Men de som det känns mesta att jag kommer skriva om är mitt intresse för mat och dryck.

Vi ska åka hem till mamma nu. Jonas ska kolla på hockey och jag ska laga mat. Det blir Torsk med ägg sås idag, grymt gott om jag själv får välja. Sen är jag jätte sugen på att baka så jag tror att jag ska göra en god och saftig citronpaj till efterrätt. Anledningen till att vi inte kan laga mat hemma är för att vi fått vattenskada i golvet (köket/hallen) så vi har fått tre stora fläktar från anticimex. förhoppningsvis så kommer vatten vara bort torkat till måndag för då har jag haft 1 stor i 1 vecka och dom andra också en vecka. dygnet runt. Mycket roligt.

Iaf  så i måndags skaffade vi oss en liten kattunge som heter valencia hon är så så så söt. kommer sätta ut bilder på mina två små söta katt bebisar Milan den stora och Valencia som är super lite bebis.

Soo long

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0