Illamående sömn problem och erfarenhet av natt pratare/sleepwalker

7de veckan har jag sträckt mig till nu. Jag mår skit och kan inte sova pga magsyre smaken i min mun plus illamåendet i magen. Inget glamoröst i att vara gravid. Vem tror de egentligen? Ja tydligen så va jag själv en av dom. När och hört om dom som spytt konstant i 9 mån har jag inte tagit på allvar men nu förstår jag verkligen. Sen eftersom jag ligger här i sängen och försöker andas bort illamåendet så får jag uppleva jonas konstigheter som han har för sig på nätterna. Han är en sleepwalker. Men inte så allvarligt. Nyss så satte han sig upp för att ta skydd mot ett vapen med röd laser. Och lasern kom från tvn här i sovrummet eftersom jag inte stängt av på knappen där fram. Lite roligt att uppleva måste jag säga. Mycket tok tillsammans på nätterna. Nä nu ska jag försöka sova igen. God natt

Tur man har en pappa med "små barn"

Ja det är bra faktiskt. Pappa har ju två pojkar som är 6 och 4 år. Så han har en massa prylar kvar som barn vagnar och babygym. Han kommer nog aldrig sluta vara små barnsförälder haha han är 54 idag men men vissa kan aldrig få nog eller hur pappa ;) åtta barn är han upp man tackar för en stor halv splittrad familj de är ju jätte mysigt till jul och födelsedagar. Nä jag ska sluta vara ironisk. Alla rår vi väl för kontakten vi inte har.



Bebis!!

Ja jag hade inte tänkt avsölja de stora förens kanske efter tolfte veckan. Men så avslöjade Jonas allt på facebook igår. Tack för de smarto. Men de gör inget nu är de framme så gjort är gjort. Jag har nog själv inte smält det hela än. Och sen så vågar jag inte ha några förhoppningar med tanke på vad som kan hända i framtiden. Jonas tycker att jag är lite dum som inte är mer glad än vad jag är. Jag är jätte glad ska alla vet. Men jag har ändå en brännande oro av vad som kan hända och jag vågar inte hoppas på för mycket. Jag vågar knappt röra mig för att jag rädd hehe. Jag vet att jag måste slappna av lite. Och jag måste säga att jag är lite små trött på att andra säger åt mig att jag måste röra på mig och jada jada. Jag gör det i min takt jag vet vad jag ska göra jag har läst jag har hört jag frågar. Jag kan inte allt men jag vet och tar annars reda på om det är något.

Som Jonas pappa går mig redan på nerverna. Hur ska jag klara av det här i nio hela månader? Om han redan brinner farligt i mitt huvud. Jonas blir lite små irriterad när jag berätta hur jag känner över denna super jobbiga människa. Han måste lugna ner sig han är mer hysterisk än vad jag är över den här graviditeten.

Själv så vill jag bara ha resultat och att veckorna ska gå snabbare så att jag kommer över den "farliga" trimestrern. Och de är efter 11-12 veckor.

Det här är min kusins super söta lilla Nova som är helt bedårande

Jag tackar min kusin Karin att hon finns. Hon är en stor förebild för mig


Kram från blivande Mamma

RSS 2.0